Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryc klimgordel wint Performance Award

Arc'Teryc klimgordel wint Performance AwardArc'Teryx doet haar naam als product-innovator eer aan met de volledig nieuwe generatie klimgordels die zij binnenkort lanceert. Dar de nieuwe gepatenteerde Warp Strenght Technolgy (WST) inderdaad vernieuwend is blijkt wel uit het feit dat het bedrijf tijdens de ISPO in Munchen wordt bekroond met de ISPO Performance Award.

Arc'Teryx spendeerde drie jaar aan onderzoek en ontwikkeling om de nieuwe generatie klimgordels te perfectioneren. De nieuwe gordels zijn daardoor veel lichter, minder volumineus, verrassend comfortabel en toch even sterk als de gangbare gordels. Het comfort van de Arc'Teryx gordels wordt niet verkregen door het toevoegen van meer foam, maar een vernuftig ontwerp (WST) dat er voor zorgt dat het gewicht veel beter wordt verdeeld.

Juist voor Arc'Teryx is het herontwerpen van de klimgordel een belangrijke stap, omdat het bedrijf dat later Arc'Teryx Equipement zou gaan heten al in 1991 een eerste klimgordel op de markt brengt. Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande merken op de buitensportmarkt.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.