Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cold en Hot food vacuum flessen van Primus

Cold en Hot food vacuum flessen van PrimusVeel mensen denken bij vacuumflessen eigenlijk alleen aan het warm houden van thee of koffie in de koude wintermaanden. De Cold/Hot Food Vacuum flessen van Primus zijn echter ook prima bruikbaar om drank of salade koel te houden in de hete zomermaanden.

De Cold/Hot Food Vacuum flessen van Primus zijn beschikbaar in twee verschillende formaten: 1,2 en 1,5 liter. Door de wijde halsopening kan salade of drank gemakkelijk in en uit de fles worden gehaald/geplaatst en is het ook prima eten rechtstreeks uit de fles zelf.

Een bijkomend voordeel van de wijde hals is het feit dat de flessen zeer eenvoudig zijn te reinigen van binnen en blijvende geurtjes daardoor tot het verleden behoren. Bijzonder praktisch is bovendien de Quick-Stop sluiting, waarmee met een simpele druk op de knop (dus zonder te draaien) de fles geopend wordt om drank te schenken. Door de dop op die manier te openen blijft de temperatuur in de fles langer constant (warm of koud) en kan er dus langer genoten worden.

De 1,2 liter fles heeft een doorsnede van 110mm en een lengte van 260mm met een gewicht van 890 gram. De 1,5 liter versie heeft eenzelfde doorsnede en een lengte van 288mm met een gewicht van 944 gram.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.