Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

FRWD W Series sports computer nu op de markt

FRWD W Series sports computer nu op de marktVanaf nu is ook de FRWD W Series sports computer op de markt. De W serie bestaat uit complete pakketen voor het registreren en volgen van belangrijke informatie tijdens het sporten, zoals hartslag, snelheid, training effect en EPOC.

Met de W-series breidt FRWD hun serie trainingstool nog verder uit, waarbij de belangrijke stap naar directe display om de pols is genomen. De FRWD Wrist Display (een soort horloge) is extreem licht van gewicht en duurzaam. Vanwege het grote scherm kan alle belangrijke informatie overzichtelijk en tegelijkertijd worden getoond. Ook tijdens het hardlopen zijn de letters en cijfers goed af te lezen, mede dankzij het grote formaat van de display.

Het systeem komt compleet met analyse-software dat gebruikt wordt om de hartslag te analyseren en real-time de EPOC-waarde en het training effect te berekenen en te tonen. Deze zijn belangrijk als je direct wilt weten wat het effect van je inspanningen is op je lichaam.

Dankzij de GPS-verbinding met de armband kunnen ook zaken als snelheid en afstand direct worden berekend. Bovendien is de afgelegde route naderhand terug te bekijken op de computer. Voor indoor sporten is er een speciale indoor-mode ingebouwd, welke de GPS uitschakelt om de levensduur van de batterijen te vergroten.

De FRWD W Series sports computer is er in twee uitvoeringen: de FRWD W100 zonder hartslagmonitor en de FRWD W600 met hartslagmonitor.

Voor meer informatie: https://www.frwd.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot FRWD:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.