Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pleisterspray van Biogaze

Pleisterspray van Biogaze'Die pleister had ik er toch vanochtend schoon op gedaan?' Dat zou goed kunnen. En het zou ook goed kunnen dat diezelfde pleister nu alweer los zit of een zwart randje heeft gekregen. Niet echt hygienisch en ook niet echt een verzorgd gezicht. Misschien is Biogaze pleisterspray wat voor jou? Deze pleister-in-spuitbus spray je op oppervlakkige wonden of schaafwonden om ze te beschermen en te verzorgen. Er wordt een flinterdun vliesje gevormd dat de gevoelige plek beschermt, waaronder de wond wordt gedesinfecteerd en de genezing van de wond wordt bevorderd. De spuitbus even schudden, sprayen en klaar is je onzichtbare pleister.

Vastgeplakt
In tegenstelling tot een gewone pleister die los kan gaan zitten, laat Biogaze® pleisterspray je niet zomaar in de steek. Het elastische vliesje hecht goed aan de huid. Je verwijdert de onzichtbare pleister met water wanneer jij dat wilt. Zolang het vliesje op je huid zit zorgt het dankzij het desinfecterende bestanddeel Chloorhexidine dat het micromilieu van de wond onder controle blijft. Aloë Vera bevordert de wondgenezing en is daarnaast verzachtend. De wond is beschermd tegen vuil en geneest sneller door de actieve ingrediënten.

60 pleisters in één busje
De Biogaze® pleisterspray is eenvoudig aan te brengen en plakt niet zodra het is opgedroogd. Dat betekent dus geen vieze randjes of vuil in de wond. Schud de spuitbus voor gebruik en spuit vanaf een afstand van ongeveer 15 cm. Wacht vervolgens tot het vliesje goed droog is. Voor een steviger vliesje, op een lastig plekje zoals tussen je vingers, kun je nogmaals sprayen. De 50 ml spuitbus is goed voor 60 behandelingen. Een heleboel pleisters in een handig klein busje dus!

Prijs en verkrijgbaarheid
Biogaze® pleisterspray is bedoeld voor de behandeling en bescherming van oppervlakkige wonden en schaafwonden. De spray is verkrijgbaar bij drogist en apotheek voor de adviesprijs van € 7,45. Wil je meer informatie over dit product of weten waar het te koop is bij jou in de buurt? Mail dan naar info@novumpharma.nl.

Voor meer informatie: https://www.novumpharma.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.