Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Code Blue : Nederlandse runningkleding

Code Blue : Nederlandse runningkledingMet Code Blue heeft fabrikant Marsch Sportswear alle expertise die het bedrijf de afgelopen 18 jaar heeft opgedaan, samengebracht in een runninglijn die uniek is qua design, afwerkingsniveau en prijs-kwaliteitverhouding. Voor het eerst is er een merk runningkleding op de markt dat specifiek naar de smaak en de bouw van de Nederlandse hardloopconsument is ontwikkeld. Met een lagere consumentenprijs dan vergelijkbare merken is Code Blue bovendien prijstechnisch bijzonder interessant.

De Code Blue runningcollectie bestaat uit drie lijnen, elk met hun specifieke eigenschappen en doelgroep:

Basic
Een toegankelijke collectie voor de veeleisende amateur en ideaal voor hardloopverenigingen: alle items uit de Code Blue ‘Basic collectie zijn binnen 24 uur uit voorraad leverbaar! Er is keus uit korte & lange tight, wintertight & wintertop, singlet, shirt korte & lange mouw en een jack met afritsmouwen. Leverbaar in vijf populaire kleurstellingen, voor dames en heren.

High Level
De High Level collectie van Code Blue kenmerkt zich door een hoog afwerkings-niveau, perfect vochttransporterende materialen en trendy kleurstellingen. Ideale runningoutfits voor de modebewuste hardloper die optimaal zittende kleding wil.

High Tech
Soft shells en andere hoogwaardige toepassingen zijn de basis van de High Tech collectie van Code Blue. In deze runninglijn zijn de laatste materialen en ergonomische technieken verwerkt. High Tech van Code Blue is voor de hardloper die geen compromis wil sluiten als het gaat om pasvorm, afwerking en materiaal. In liefst zes kleuren, voor een prijs die ver ligt onder de toplijnen van vergelijkbare merken!

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Code Blue:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.