Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Tilley Hat: LTM6

Nieuwe Tilley Hat: LTM6De Canadese specialist Tilley Hats brengt deze zomer een nieuwe, superlichte nylon hoed op de markt die dankzij gebruik van luchtig meshmateriaal voor een goede luchtcirculatie rondom het hoofd zorgt en net als andere Tilley hats beschermt tegen de zon (UPF 50+).

Met het model LTM6 spreken de Canadeze een klassieke doelgroep aan: reizigers en outdoorfans van alle leeftijden die kwaliteit en praktisch nut belangrijk vinden. De LTM6 geeft dankzij de brede rand een zeer goede bescherming tegen de zon. En toch weegt de hoed slechts 113 gram.

Er werd gebruik gemaakt van een 100% supplex Nylon, dat met een katoenen garen is genaaid. Dankzij het materiaal beschermt de hoed tegen 98% van de schadelijk UV A-stralen en UV B-stralen. En inzetstukken van mesh aan de zijkant van de hoed zorgen voor een goede luchtcirculatie.

Natuurlijk is de LTM6 -net als alle Tilley hats- gewoon te wassen in de machine en krimpt hij niet. Het geintegreerde stormkoord is onder de kin en in de nek vast te trekken en houdt de hoed bij sterke wind precies daar waar hij moet blijven: op het hoofd. Ook krijg je op de LTM6 de gebruikelijke levenslange garantie die je van Tilley gewend bent, ook tegen diefstal of verlies.

De Tilley LTM6 is verkrijgbaar is 11 verschillende maten, zodat er voor elke hoofdomvang een goed passende hoed beschikbaar is.

Voor meer informatie: https://www.tilley.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tilley (hoeden):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.