Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Qstarz BT-Q1000 Travel Recorder (Data logger)

Qstarz BT-Q1000 Travel Recorder (Data logger)Vanaf heden is Qstarz ook in het hogere segment van de GPS markt vertegenwoordigd met de nieuwe BT-Q1000 Travel Recorder (Data logger) 32 Channels MTK Bluetooth GPS +'Route playback' Software, waarmee tot 1.000 coordinaten 'gelogd' kunnen worden.

Middels de unieke meegeleverde Qstarz 'Route Playback' software kunnen afgelegde routes eenvoudig en snel inzichtelijk gemaakt worden op de PC in het gratis Google Earth. Deze functionaliteit is bijvoorbeeld handig voor mensen met een Lease auto, vakantiegangers en wandelaars. Eigenlijk voor een ieder die afgelegde routes vast wil leggen of 'tastbaar' wilt maken op het beeldscherm van de PC.

Ook de BT-Q1000 is uitgerust met de krachtige, hoogwaardige en ultra precieze 32 kanaals MTK-chipset -158 dBm en Auto power On/Off functionaliteit, evenals de voorgaande gerenommeerde Qstarz GPS receivers.

Toepassingen: Inclusief unieke Qstarz ‘Route Playback’ Software met eenvoudige User Interface; Bekijk afgelegde routes eenvoudig terug op de PC in het gratis Google Earth; Creëer uw eigen reisjournaal. Bekijk uw reis track digitaal en deel deze eventueel met uw vrienden en bekenden (route playback); Dual Log modus: ‘Nav+Log’ / ‘Log’ Modus; USB data overdracht naar PC; Logt tot 100.000 coördinaten op 16MB; Uitgerust met POI (Points of Interest) knop voor handmatig loggen van coördinaten; Multi modus setting: Voertuig-, fiets-, Jog modus; Instelbare Log modus: ‘Basic’, ‘Advanced’, ‘Pro’; Ideaal voor Beheer en registratie van zakelijk ritten / ideaal voor wagenpark beheer.

De advies-/verkoopprijs bedraagt EURO 119,95 (incl. BTW).

Voor meer informatie: https://www.qstarz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Qstarz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.