Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe GPS-modellen van Mio

Nieuwe GPS-modellen van MioMio Technology Europe, de derde grootste verkoper van draagbare navigatietoestellen in Europa, introduceerde een nieuwe reeks producten op de IFA. De nieuwe toestellen (de C620, C620t, P360, P560 en C230) werden samen met de reeds geintroduceerde C320 en C520t op 's werelds grootste elektronica beurs geshowd.

De C620 en C620t uit Mio’s nieuwe productgamma zijn uitgerust met de meest recente MioMap software: MioMap 2008, waarin de nieuwste Tele Atlas kaarten met elevation models en 3D landmarks zijn opgenomen. Paul Notteboom, President van Mio Technology zegt: “Wij bieden de meest recente features in onze producten. Feedback van klanten heeft duidelijk gemaakt dat navigatiegebruikers meer gedetailleerde geografische informatie willen tijdens het rijden.”

C620 en C620t
De C620 en C620t van Mio Technology zullen de eerste producten op de markt zijn met de Tele Atlas elevation models en de nieuwe MioMap software. De modellen en 3D landmarks bieden de gebruiker snellere herkenning van kaartlocaties en een 3D-kaartweergave. De C620 en C620t zijn uitgerust met een 4,3” breedbeeldscherm met “split-screen” weergave. De C620t is een TMC-versie van de C620.

MioMap 2008
De nieuwe MioMap 2008 software beschikt over een nieuwe gebruiksinterface met een nieuw ontworpen hoofdmenu dat zich eenvoudiger en intuïtiever laat bedienen dan voordien. De “split-screen” weergave en de aangeboden route-informatie zullen het ook eenvoudiger maken om naar de andere functies van het toestel te navigeren, zoals de ‘Muziek’-functie om uw opgeslagen Mp3-bestanden te beluisteren en ‘Telefoon’ om uw contactpersonen snel op te kunnen bellen. Gebruikers zullen nu ook hun reis goed van te voren kunnen plannen.

P360 en P560
Als respectieve opvolgers van de P550 en P350 GPS-PDA’s, beloven de P560 en P360 (zie foto) nog betere PDA-functionaliteit. Windows Mobile 6 zorgt voor beter agenda- en kalenderbeheer en snellere toegang tot de contactpersonen. Het geheugen op de PDA’s kan worden uitgebreid tot meer dan 4 GB met SDHC-ondersteuning (Secure Digital High Capacity, waardoor de capaciteit van SD-kaarten uitgebreid kan worden). De P360 en P560 zullen beschikbaar zijn met MioMap v3. De P560 is ook uitgerust met Wi-Fi en Bluetooth.

C230
Voortbouwend op het succes van de C220, biedt de C230 een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. De C230 is uitgerust met MioMap v3 software en Tele Atlas kaarten van de 22 landen van West-Europa. Het apparaat blijft uiterst betaalbaar en is het perfecte toestel voor nieuwe gebruikers van satellietnavigatie of voor wie op zoek is naar een tweede toestel voor het gezin.

Alle vijf nieuwe toestellen beschikken over een 400 Mhz processor, 20-kanaals SiRFstarIII GPS-ontvanger en meegeleverde flitscamerawaarschuwingen. De producten hebben het dunne en compacte design dat het huidige gamma zo populair maakt, overgenomen en zijn voor de gebruikers dus nog altijd even handig om mee te nemen in een handtas of jaszak.

Voor meer informatie: https://www.miotech.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Mio Technology:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.