Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ajungilak D-Lux Pump Mat

Ajungilak D-Lux Pump MatDe Ajungilak D-Lux Pump Mat van Mammut garandeert relaxed slapen om lange trekking en hoogte-tours. Met isolatie die een nieuwe standaard zetten en zeer compact pakvolume, dankzij de synthetische MTI 12 kunststof vulling van Ajungilak zelf.

In tegenstelling tot standaard zelfopblazende matrassen van dezelfde dikte, is de D-Lux Pump Mat zo’n 65% kleiner en past dus veel beter in de rugzak voor langere tochten. Met recordbrekende isolatie, 10 centimeter dikte en ergonomisch gevormd kussen kan het matras een perfecte nachtrust garanderen. Dankzij de ingebouwde voetpomp hoeft het matras ook niet meer met de mond te worden bijgevuld, terwijl twee extra grote ventielen ervoor zorgen dat het matras de volgende ochtend weer snel leegloopt en kan worden opgeborgen. En dat kan weer makkelijk dankzij de ingebouwde straps, zodat het pakvolume altijd klein blijft in de rugzak.

De D-Lux Pump Mat van Ajungilak weegt 890 gram en heeft een pakvolume van 25x15 centimeter. Het matras heeft een lengte van 183 centimeter, een breedte van 51 centimeter en is verkrijgbaar in diktes van 7 of 10 centimeter.

Voor meer informatie: https://www.ajungilak.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ajungilak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.