Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Traveler's Tree adventure nightwear

Traveler's Tree adventure nightwearDe makers van Cocoon, the original travelsheet, komen dit jaar op de markt met een geheel nieuw merk voor 'adventure nightwear': Traveler's Tree.

Het nachtgoed van Traveler's Tree is gemaakt van ofwel 100% zijde ofwel 100% Egyptisch katoen. De voordelen van zijde zijn bekend: het voelt heerlijk direct op het lichaam en het past zich aan de omgevingstemperatuur aan. Is het dus koud, dan houdt zijde je warm, terwijl bij warmte je juist fris blijft in zijde kleding.

Egyptisch katoen is een vrij zeldzaam, extra lange katoensoort die verweven wordt tot dunne garen. Het voelt zachter aan dan gewoon katoen en is bovendien ook lichter van gewicht. Toch is het even duurzaam als gewoon katoen.

De nachtkleding van Traveler's Tree wordt verpakt in een handzaam mesh zakje.

Naast nachtkleding is er overigens ook een ruim assortiment aan accessoires (pareo, sarong, shawl, sokken, handschoenen, etc.) gemaakt van ofwel 100% zijde of 100% Egyptisch katoen.

Voor meer informatie: https://www.cocoon.at/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.