Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Eurobike Award voor Racktime met Snapit

Eurobike Award voor Racktime met SnapitRacktime is niet zomaar een merk bagagedragers: Racktime is een concept en biedt functionele oplossingen voor alle transport van en naar het werk, maar ook tijdens de (fiets)vakantie.

Racktime is een 100% dochter van het Duitse Tubus Carrier Systems GmbH, producent van de sterkste (holle stalen) dragers ter wereld, hetgeen een hoge kwaliteit garandeert. Ook voor Racktime geldt “Made in Germany”, maar in tegenstelling tot Tubus, zijn de Racktime dragers gemaakt van lichtgewicht aluminium en voldoen aan de normen zoals gesteld in de DIN EN79100-2.

Snapit
Snapit is een even ingenieus als simpel adaptersysteem, dat nieuwe grenzen stelt op verschillende manieren: gemakkelijk in gebruik, Multi compatable, lichtgewicht en elegant ontwerp. Snapit is het hart van alle Racktime dragers en bevestigt tassen, manden, kinderzitjes en vele andere accessoires in een oogwenk.

De Snapit adapter is geïntegreerd in de Standit, de Addit, de Foldit en de Lightit, de vier Racktime achterdragers. Racktime is reeds een vaste keus van fietsmerken als Koga Miyata, Santos, Idworks, Giant en vele andere.

Voor meer informatie: https://www.racktime.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.