Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Urban Line van Seal Line

Urban Line van Seal LineNu de kans op een regenbui groter wordt is het hebben van een waterdichte rugzak of schoudertas geen overbodige luxe. De nieuwe Urban Line van Seal Line bestaat uit een groot aantal rugzakken, schoudertassen en accessoires die ideaal zijn voor gebruik in het gure herfstweer.

Zo is er de Urban Shoulder Bag, een schoudertas die ideaal is voor woon/werkverkeer. De tas is voorzien van diverse binnenvakken, terwijl aan de buitenkant onder andere ook een heupgordel is bevestigd om de tas bijvoorbeeld ook veilig op de fiets over de schouder te kunnen dragen. De Urban Shoulder Bag is gemaakt met een PU-gecoat polyester, zodat regen geen kans krijgt om bij de opgeborgen documenten te komen.

De Urban Backpack is net iets stoerder en is voorzien van een waterdichte roltop-sluiting. Dankzij de looks misstaat deze rugzak totaal niet in het stadsverkeer, terwijl de robuustheid hem ook geschikt maakt voor een dagtocht in de vrije natuur. De Urban Backpack is voorzien van ergonomische, ademende schouderbanden en een weg te stoppen heupriem.

De Urban Tote (zie foto) is een pack met een bijzonder moderne look en idem toepassing. De Tote kan zowel als rugzak als ook als schoudertas worden gebruikt en is net als de voorgaande packs gemaakt van een waterdicht polyester met PU-coating. De Urban Tote is voorzien van een roltop-sluiting en is verkrijgbaar in twee verschillende maten (small en large).

Naast de packs bestaat de Urban Line ook uit enkele accessoires waarmee de genoemde tassen kunnen worden uitgebreid. Zo is er een kleine Zip Pocket die spatwaterdicht is en gemakkelijk aan een schouderriem kan worden bevestigd. Voor de GSM of GPS is er de Electronic Case, welke is gemaakt van zacht neopreen, terwijl voor de laptop er speciale Computer Sleeves zijn ontwikkeld, voorzien van roltop-sluiting voor betere bescherming.

Voor meer informatie: https://www.cascadedesigns.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot SealLine (waterdichte zakken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.