Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe winterlijn Icebreaker in de winkels

Nieuwe winterlijn Icebreaker in de winkelsMet de komst van het koudere weer komt ook de nieuwe winterlijn van Icebreaker in de winkels te liggen. Nieuw bij Icebreaker zijn onder andere het dames-ondergoed van Merino wol en een zeer uitgebreide lijn voor de jongste buitensporters.

Maar het belangrijkste nieuws voor de grammenjagers is waarschijnlijk de komst van de Bodyfit150 lijn, de lichtste en dunste basislaag van Icebreaker. Deze lijn bestaat uit shirt met korte en lange mouwen en hebben een perfecte pasvorm. Door de dunheid van het materiaal is het niet alleen zeer licht van gewicht, maar voelt het onder alle omstandigheden prettig aan. Natuurlijk met de bekende features van Merino wol: warm (temperatuur regulerend), snel drogend, ademend, van nature anti-bacterieel, zacht (jeukt niet), UV-werend, vuurbestendig.

Voor de kids is er dit jaar voor het eerst een zeer uitgebreide Junior-lijn. Deze lijn bestaat uit zowel broeken als shirts en truien voor zowel de basislaag als daar overheen. De basislaag (Skinlayer) bestaat uit het Bodyfit200 materiaal: iets dikker en extra comfortabel voor de jonge buitensporter. De laag daaroverheen (Insulation layer) is iets dikker: Sport 320.En natuurlijk zijn er diverse accessoires om het geheel af te maken zoals Merino wollen mutsen en beanies.

Voor de dames is er vanaf nu ook een Merino wollen ondergoed laag verkrijgbaar. Deze lijn heeft de naam Nature meegekregen en toont aan dat functioneel ondergoed voor dames ook heel mooi en sexy kan zijn. De lijn is verdeeld in twee groepen: Ultralite als absolute basislaag en Lite om zowel als basislaag als ook als bijvoorbeeld topje te dragen. Binnen deze groepen zijn er onder andere hipsters, leggings, cami’s (topjes), boy shorts en sweat hearts (met lange mouwen) verkrijgbaar in frisse, moderne kleuren.

Voor meer informatie: https://www.icebreaker.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot IceBreaker:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.