Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Deuter Shield Systeem biedt optimale bescherming

Deuter Shield Systeem biedt optimale beschermingMountainbikers crossen over smalle bospaadjes, rotsige ondergronden en denderen met hoge snelheden bergtoppen af. Optimale bescherming en een rugzak die muurvast zit en geen enkele beweging verstoort, is dan een uitkomst. Rugzakkenspecialist Deuter heeft deze eigenschappen weten samen te voegen in de Attack.

Het verminderen of zelfs vermijden van verwondingen bij risicosporten is het doel dat Deuter voor ogen had bij de productie van het nieuwe Shield rugsysteem. Het Shield rugsysteem is door de Technische Keuringsdienst Product Service getest overeenkomstig de richtlijnen voor persoonlijke veiligheidsuitrustingen. Verder beschikt het over een TÜV-GS kwaliteitszegel en is het CE-gecertificeerd.

Attack
De Attack heeft beschermingsinstincten en scoort daarom vooral bij mountainbiken dat georiënteerd is op veiligheid, snelheid en adrenaline. Deze rugzak voldoet aan de wensen van Freeriders door bijvoorbeeld de Multi Layer Construction, oftewel het Shield rugsysteem. Deze constructie bestaat uit een lagenopbouw, waarbij de PE-platen en hardschuimlagen dienen voor demping, terwijl het zachte schuim in de buitenste lagen zorgt voor draagcomfort. Bovenal helpt de Multi Layer Construction bij valpartijen verwondingen te vermijden of te verminderen. Het unieke van deze prijswinnende rugzak (Eurobike Award 2005 Gold) is de combinatie van bescherming en bewegingsvrijheid. Deze bewegingsvrijheid heeft Deuter onder meer weten te creëren door de V-vorm in het rugpand en de anatomisch gevormde heupgordel en schouderriemen. De Attack beschikt verder over een geïntegreerd drinksysteem, 3M reflectoren voor optimale zichtbaarheid en heeft een adviesverkoopprijs van EURO 109,95.

Voor meer informatie: https://www.deuter.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Deuter:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.