Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trail-schoen van Hanwag: Performance XCR

Trail-schoen van Hanwag: Performance XCRMet de Performance XCR en de Performance Lady XCR ontwierp Hanwag een multifunctionele trail-schoen die zeer goed presteert. De schoen is gemaakt van mycro-suede met Gore-tex XCR voor een perfect voetklimaat en een buigzame 3-Point zool voor goede tredzekerheid en stabiliteit.

Multifunctionele schoenen moeten voldoen aan een groot aantal criteria: enerzijds moeten ze tredzeker zijn, maar wel stevig, licht van gewicht, maar toch robuust, waterdicht, maar het liefst wel ademend. En bovendien moeten ze een goede demping bezitten, comfortabel zitten en voor een stabiele manier van lopen zorgen. Allemaal uitgangspunten die Hanwag in het achterhoofd hield bij het ontwerp van de Performance XCR en de Performance XCR Lady.

De schoen is gebouwd op een speciale wandelleest en behoudt ook na het eventueel verzolen zijn vorm. Verzolen dat bij deze schoen overigens zonder problemen kan, niet direct gewoon voor trail-schoenen. Op die manier kan de gebruiker langer plezier hebben van zijn schoenen.

Voor een goed voetklimaat zorgt het Mycro Suede, dat overigens gewoon te wassen is in de wasmachine, in combinatie met het Gore-tex XCR-membraan. Voor een goede afrolling zorgt de 3-Point zool, met onder andere een zelfreinigend profiel.

Er zijn aparte modellen voor de heren en de dames, beiden gemaakt op een eigen leest.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.