Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Odlo presenteert 'Evolution Underwear'

Odlo presenteert 'Evolution Underwear'Het Zwitserse merk ODLO, gespecialiseerd in functionele sportkleding en ondergoed, staat al meer dan 60 jaar lang garant voor intelligente sportkleding die voldoet aan de hoogste eisen. Zowel de hoogtechnologische materialen als het design zetten steeds nieuwe standaarden. Voor de wintercollectie 2007 presenteert ODLO 'Evolution Underwear'. Hiermee claimt het merk meer dan ooit zijn 'passie voor sport'.

Evolution WARM - de ultieme vorm van vrij bewegen
Het ‘Evolution’ ondergoed wordt in de eerste plaats gekenmerkt door een minimum aan naden. ODLO baseerde zich hiervoor op het principe van de ‘3D knitting’ technologie: de klimaatzones worden naadloos geïntegreerd om drukpunten en andere vervelende wrijvingen tussen lichaam en kledij te vermijden. Dit garandeert maximale bewegingsvrijheid.

De hoogtechnologische en functionele materialen voelen zacht aan en zijn voorzien van ‘effect by ODLO’ zilver-ionen. Deze verhinderen de ontwikkeling van bacteriën die verantwoordelijk zijn voor een transpiratiegeur.

De combinatie van zijdezachte, functionele materialen en ‘effect by ODLO’ vezels resulteert in een aanhoudend gevoel van ‘wel-zijn’ en frisheid. De nauwkeurig geplaatste klimaatzones zorgen bovendien niet alleen voor optimaal vochttransport, maar sluiten ook perfect aan op het lichaam en geven het geheel een technische look. Het ‘Evolution’ ondergoed voelt dan ook aan als een tweede huid en garandeert een optimale temperatuurregeling.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.