Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Radical Design biedt meer maten

Radical Design biedt meer matenRadical Design, de Nederlandse fabrikant van onder andere rugzakken, ligfietstassen, vakantiefietskarren en hondenrugzakken, breidt het aanbod van de oranje-zwarte Wadi-rugzak uit met meer maten.

De Wadi, de meest populaire rugzak uit de Oasis-serie, is niet alleen meer verkrijgbaar in de standaarmaten S en L, maar zal tevens verkrijgbaar zijn in XS, M en XL. Hiermee komt Radical Design tegemoet aan de wens van veel consumenten.

De Wadi is, net als de andere rugzakken uit deze serie, voorzien van een geïntegreerde drinksysteemvoorziening. Zowel het onder- als bovenvak is via een rits toegankelijk. Het vaste voorvak voegt volume toe en de mogelijkheid om de bagage beter te scheiden. Het linker ondervakje is vergroot zodat er behalve standaard invulling ook grotere zaken als een waterfles inpassen.

De afwijkende maten van de Wadi kunnen door winkels direct bij Radical Design besteld worden als de consument daar om vraagt.

Advies verkoopprijs van de Wadi (ongeacht de maat) bedraagt Euro 299.

Voor meer informatie: https://www.radicaldesign.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Radical Design:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.