Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sugoi wint prestigieuze canadese prijs

Sugoi wint prestigieuze canadese prijsSUGOI Performance Apparel is uitgeroepen tot winnaar van de 'Top Apparel Vendor Award' van de Canadian Association of Specialty Running Stores CASRS. CASRS heeft Sugoi met haar hightech producten respect en bewondering afgedwongen bij de onafhankelijke hardloopspeciaalzaken in heel Canada.

De award wordt uitgereikt in vier verschillende categorieën en Sugoi werd dus tot winnaar gekozen in de categorie voor kleding. Voor de verenigde hardloopspeciaalzaken is de eerste keer dat ze een dergelijke award uitreiken aan fabrikanten. Daarbij wordt niet alleen naar de producten zelf gekeken en de kwaliteit ervan, maar ook naar de wijze van werken en het meedenken met de winkeliers van de fabrikant uit. Daardoor worden de winnaars uiteindelijk gezien als perfecte ‘partners in business’.

En daar is het bij Sugoi nu net om te doen: het ontwikkelen van topproducten die een ongekende hardloopsensatie teweeg brengen. Ook in Nederland is Sugoi al geruime tijd een begrip in de hardloopspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://sugoi.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.