Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Winter-onderkleding VAUDE uit Tactel Aquator

Winter-onderkleding VAUDE uit Tactel AquatorHet winter ondergoed uit de Thermo Base lijn van VAUDE is vervaardigd uit Tactel Aquator. Dit is een 2-laags stofconstructie die zorgt voor warmte en vochtafvoer (extreem sneldrogend). De binnenste laag transporteert het transpiratievocht direct naar de buitenste laag, waardoor de gebruiker snel een droog en dus aangenaam gevoel heeft. Bovendien is Tactel Aquator een bijzonder zachte stof die zeer comfortabel op de huid aanvoelt. Ten slotte is het ondergoed vervaardigd volgens de Bluesign standaard: een milieuvriendelijke en veilige productie van textiel dat vrij is van schadelijke stoffen en daarmee dus geschikt voor ieder huidtype; ook de gevoelige huid.
Thermo Base
Al het ondergoed uit VAUDE’s Thermo Base lijn – shirt met korte en met lange mouwen en lange onderbroek – bestaan uit Tactel Aquator en Elastane. Deze combinatie zorgt voor een stretchende stof. Dit ondergoed heeft een zij-inzet uit Polymide en Elastane. Tactel Aquator weegt minstens 20% lichter dan de meeste andere 1-laags stoffen. Hierdoor blijft het gewicht onder de 200 gram (voor het herenshirt met lange mouwen). De shirts zijn verkrijgbaar in wit of zwart. Maatvoering voor heren: 46-56 en voor dames: 36-44.

Adviesverkoopprijzen: shirt lange mouwen: EURO 84,-; shirt korte mouwen: EURO 74,- en lange onderbroek: EURO 74,-. Het winter ondergoed van VAUDE is te herkennen aan de vermeldingen als “WARM” in rood op de verpakking.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.