Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe Cosmo van Black Diamond

Nieuwe Cosmo van Black DiamondBlack Diamond komt deze maand op de markt met de Cosmo hoofdlamp. De eerste hoofdlamp die een 0,5 Watt HyperBright LED met een sterke reflector combineert met 2 SuperBright LEDs aan weerzijden.

De Cosmo van Black Diamond is een extreem licht hoofdlamp van slechts 44 gram (80 gram inclusief 3 AAA-batterijen). Dankzij de HyperBright LED met zeer efficiƫnte reflector haalt de lichtstraal een afstand van 38 meter. Daarmee is de Cosmo ideaal voor een groot aantal toepassingen, waaronder klimmen en nachtwandelen.

De lamp brandt zeer zuinig: in de laagste spaarstand gaan de 3 AAA batterijen maar liefst 140 uur mee. Er zijn twee verschillende modi, met elk drie verschillende helderheidsinstellingen plus een strobe (knipper) functie.

De Cosmo is zeer robuust en bovendien waterdicht tot de IPX4 standaard.

Advies verkoopprijs van de Black Diamond Cosmo is EURO 29,90

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.