Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowa Actieve lifestyle ook tijdens de koude en natte dagen

Lowa Actieve lifestyle ook tijdens de koude en natte dagenOf je nu gaat wandelen in het bos, klimmen in de bergen of een dagje slenteren door de stad; Lowa Outdoor biedt voor elke active lifestyle een passende outdoorschoen. De combinatie van comfort en kwaliteit staat hierbij centraal, die het merk moeiteloos mixt met een modieuze look.

Voor komende winter heeft Lowa Outdoor wederom een breed scala aan moderne modellen in petto, voorzien van de allerlaatste technische snufjes. Zo is er in de nieuwe collectie gebruik gemaakt van lichtgewicht en slijtvaste Vibram zolen en zorgt Gore-Tex er voor dat de voeten heerlijk droog blijven. Verder is er Primaloft verwerkt ter isolatie en maakt Lowa gebruik van een speciale Stabilizer in de zool voor meer stabiliteit.

De nieuwe wintercollectie van Lowa Outdoor onder andere verdeeld in de lijnen Mud & Snow, All Terrain en Trek & Travel.

In de Mud & Snow categorie springt model Trident GTX in het oog. Deze schoen bevat een Crystal zool, die licht van gewicht is en veel comfort biedt. Model AL-S 475 GTX behoort tot de Active Lifestyle Snow (AL-S) Collection waarin Lowa een nieuwe duale PU zool constructie heeft verwerkt. Dankzij de isolerende Gore-Tex Partelana lining behoren koude voeten bovendien voorgoed tot de verleden tijd.

De All Terrain Collection bestaat uit veelzijdig AL-X multifunctioneel footwear, dat dankzij het gebruik van slijtvaste materialen en een moderne look ideaal is voor hiking. Een goed voorbeeld hiervan is de nieuwe schoen AL-X 65 XCR met een hightech, winterbestendige zoolconstructie.

Voor de actieve en modebewuste man en vrouw is er Trek & Travel. In deze lifestyle georiƫnteerde lijn met vrijetijdsschoenen verdient model Harvey XCR een vermelding. Deze modieuze schoen is voorzien van een nubuck upper, Gore-Tex XCR en een PU-tussenzool.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.