Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Fast Rider ademende en waterdichte regenjack

Fast Rider ademende en waterdichte regenjackBreathe in ... breathe out; adem in ... en adem uit. Typerend voor het nieuwe Fast Rider ademende en waterdichte regenjack.

Regenjack? Het ziet er uit als een leuk, sportief jack wat je niet alleen bij regen aantrekt. En dat is het ook! Maar het is ook waterafstotend en het materiaal is ademend, dus wel zo praktisch als het toch mocht regenen.

De details en extra’s zijn eigenlijk teveel om op te noemen, Zo heeft het jack een afneembare en instelbare capuchon, is het gehele jack voorzien van mesh-voering voor optimaal draagcomfort, zijn de zakken en ritsen voorzien van een regenoverslag om inregenen te voorkomen en is het jack op meerdere punten instelbaar.

Het ademend jack is er in twee sportieve kleurstellingen; rood/wit/antraciet en antraciet//wit/zwart.

Verkrijgbaar in de maten XS t/m XXL. Uiteraard wordt het jack met een handig opbergzakje geleverd en is het uitstekend te combineren met de Fast Rider luxe regenbroek zwart.


Verkrijgbaar bij de betere fietsspeciaalzaak. Verkoopadviesprijs: EURO 46,95

Voor meer informatie: https://www.fastrider.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Fast Rider:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.