Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Daysafe geeft een veiliger gevoel

Daysafe geeft een veiliger gevoelPacsafe, dat je vooral kent van de metalen anti-diefstal netten voor rugzakken, komt dit jaar met een bijzondere dagrugzak op de markt: de daysafe.

De daysafe is een kleine rugzak, 25 liter, die is voorzien van allerlei veiligsheids-maatregelen om teleurstelling te voorkomen. Zo is de Daysafe van binnen gevoerd met een roestvrij stalen net, zodat men de rugzak bijvoorbeeld niet van onderen kan opensnijden om zo spullen te stelen. Het hoofdvak wordt afgesloten met een dunnen staalkabel, zodat dieven ook vanaf deze kant geen kans hebben om binnen te dringen.

De Daysafe is vooral handig als je tijdens je vakantie een drukke stad wilt bezoeken en niet al je waardevolle spullen achter wilt laten in het hotel of de jeugdherberg of juist alles omhangen (money-belt, camera onder je trui, etc.). De Daysafe zorgt ervoor dat je alles veilig kunt opbergen zonder direct extra gewicht mee te hoeven sjouwen. Zelf weegt de Daysafe dan ook maar 1000 gram.

Hij wordt geleverd inclusief een klein hangslot (met 3 sleutels) en is vanaf maart verkrijgbaar bij de buitensport-winkels.

Voor meer informatie: https://pacsafe.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Pacsafe (rugzakbeveiliging):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.