Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad introduceert: een minilijn Travelpacks en bags

Nomad introduceert:  een minilijn Travelpacks en bagsIn de complete rugzaklijn van Nomad is een mini-serie ontstaan: de travelpacks. Vier rugzakken en twee duffels die speciaal gemaakt zijn voor de allround reiziger. Natuurlijk met verschillende wensen en eisen maar allemaal gemaakt voor gemak en comfort onderweg. Waarheen dan ook.

De populaire Journey travelbackpack (zie foto) is op veel punten vernieuwd en verbeterd. Het afneembare dagrugzakje is vergroot en verstevigd, de heupband is stugger en beter gevormd, de schouderbanden zijn voorzien van mesh zodat ze beter aansluiten, de ritsen zijn verstevigd en van een zwaardere kwali-teit gemaakt en het hoofdcompartiment is voorzien van meer opbergvakken zodat je je spullen overzichtelijk kan inpakken. Uiteraard ontbreekt niet de combicover die standaard wordt meegeleverd. Hiermee is de Journey nog meer de ultieme backpack rugzak.

De Guide is het kleinere zusje van de Journey. Ook met veel opbergvakken, een geïntegreerde regenhoes en een adVENTury rugsysteem dat ervoor zorgt dat de warmte van je rug altijd een weg naar buiten heeft waardoor je rug lekker koel blijft. Handig voor de tropische temperaturen waar backpackers vaak mee te maken hebben! De ergonomisch gevormde heupband zorgt ervoor dat de rugzak goed op je lichaam aansluit.

Het unieke aan de Guide is dat het hoofd-compartiment vergrootbaar is waardoor er extra ruimte ontstaat. Handig als je toch meer souvenirs wil meenemen dat je dacht. Standaard is de Guide verkrijgbaar in 20 en 27 li-ter maar door het volume te vergroten heeft de Guide een inhoud van 25 en 32 liter.

De Wheeler en de Weekender zijn duffels en dus zo op het oog, tassen van een heel ander kaliber. Maar ook de backpacker komt een keer thuis en heeft dan een duffel nodig. Voor een weekendje weg, een sporttoernooi of een zakenreis. Dan is de Journey immers niet meer de beste keus.

Beide tassen zijn gemaakt van 1000D Waxed Kodra, de ritsen zijn makkelijk op slot te doen en de tassen worden geleverd inclusief waszak. De Wheeler heeft soepele wieltjes en een stuurstang waarmee je de tas kan trekken en duwen. Helemaal naar gate 88 is geen enkel probleem meer!

Verkoopadviesprijzen: Journey 60 en 80 EURO 149.95 en EURO €169.95, Guide 20 en 27 EURO 69.95 en EURO 79.95, Weekender 55 en 80 EURO en EURO 49.95, Wheeler 55 en 80 EURO 69.95 en EURO 79.95.

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.