Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

De folding cup: het product van One2Drink

De folding cup: het product van One2DrinkOne2Drink s.c. is een student company bestaande uit acht enthousiaste laatstejaarsstudenten van Hogeschool TIO in Utrecht. Door zelf een bedrijf te starten en draaiende te houden, leren wij de uitdagingen van het ondernemersschap kennen. One2Drink biedt een handige opvouwbare beker.

Folding cup
De folding cup is een handige opvouwbare beker in RVS of verschillende kleuren plastic, die geschikt is voor veel verschillende doelgroepen. De folding cup is uitermate geschikt voor op de camping, op reis en in de natuur. De beker past met gemak in een toilettas, zodat kampeerders eenvoudig een eigen beker mee kunnen nemen naar het sanitair. Tevens is de beker minder milieubelastend dan wegwerp plastic bekers. De beker kan namelijk worden afgewassen (ook hitte- en vaatwasserbestendig). In het deksel van de beker is een pillendoosje geïntegreerd, zodat medicijnen kunnen worden meegenomen en ingenomen. Ook is er de mogelijkheid om de folding cup te bedrukken met stickers en ze te gebruiken als promotiemateriaal.

Student company
Het concept van een student company gaat uit van stichting Jong Ondernemen. Deze stichting is opgericht als initiatief van ABN AMRO, VNO-NCW en MKB-Nederland in samenwerking met het ministerie van Economische Zaken en medeoprichter NOvAA, met als doel het ondernemen in Nederland te bevorderen.

Voor meer informatie: https://www.one2drink.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.