Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

HANWAG Cheyenne Winter GTX

HANWAG Cheyenne Winter GTXDe lichtgewicht trekkingschoen Checyenne GTX van Hanwag werd eerder door de pers zeer enthousiast ontvangen vanwege goede eigenschappen en de perfecte pasvorm. Voor dit winterseizoen kom de Beierse schoenmaker daarom met een winterversie, gevoerd met Gore-Tex Cosima: de Cheyenne Winter GTX.

Met de Cheyenne Winter GTX kan men alle voordelen van een goede schoen nu ook in de winter ervaren: een speciale trekkingleest (voor dames en heren apart ontwikkeld) zorgt voor een perfecte pasvorm. Deze blijft dankzij het ontwerp jarenlang behouden, maar bovendien kan de schoen na jaren van trouwe dienst zonder problemen worden voorzien van nieuwe zolen. Speciaal voor koude omstandigheden is ‘gepimpt': onder de robuuste buitenlaag van leer met Cordura is een warme Gore-Tex Cosima voering geplaatst. Aan de onderkant voorkomt een extra isolatielaag en een uitneembare thermo-inlegzool optrekkende kou van de grond. De zool is uitgevoerd met Vibram Ultra Grip, dat zorgt voor een stevige grip op alle soorten ondergrond.

Uiteraard is er ook een Cheyenne Winter Lady GTX voor de dames.

De Cheyenne Winter GTX weegt 620 gram (maat 7,5) en is er voor de heren in de maten 6-13 en voor de dames in 3,5-9.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.