Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

CRAFT: Pearl Move Pullover

CRAFT: Pearl Move PulloverDe fleece-collectie van Craft is al immens populair onder wintersporters. Die populariteit zal alleen maar toenemen met de komst van een nieuwe parel voor de collectie: de Pearl Move Pullover. Pearl is lichtgewicht en elastisch materiaal dat de temperatuur en vocht zeer goed reguleert, terwijl de geborstelde binnenzijde zeer warm en aangenaam aanvoelt.

De Pearl Move Pullover is een zeer technische trui voor veel gebruiksdoeleinden in de buitensport, maar oogt ook mooi voor dagelijks gebruik. De contrasterende ‘piping' langs borst, schouders en naden zorgt voor een echte nordic look. Ook is er een kleine rits met kinbeschermer, Lycra manchetten en een verborgen zak.

Pearl Fleece is extreem licht van gewicht (215 gram/m2) en heeft een goede gewicht/warmte verhouding. Het high-tech polyester materiaal verbetert de temperatuurregulering en voert vocht snel af middels capillaire werking. Pearl fleece is ook zeer elastisch en combineert daardoor een atletische pasvorm met perfecte bewegingsvrijheid.

Craft is de pionier van functionele kleding voor serieuze atleten. Sinds 1977 ontwikkelt Craft innovatieve kleding dat voldoet aan de hoogste eisen onder alle condities. Het Zweedse merk werkt nauw samen met gesponsorde atleten en nationale teams in verschillende takken van de buitensport.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.