Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus wint voor zesde keer op rij

Primus wint voor zesde keer op rijVoor de zesde keer op rij hebben de lezers van het Duitse Outdoor de Primus Omnifuel gekozen als winnaar van de Gear of the Year award in de brander-categorie. Toen de Omnifuel in 2001 voor het eerst op de markt kwam kreeg het direct al de tweede plaats in deze verkiezing toegewezen. Sinds die tijd is de veelzijdigheid, betrouwbaarheid en gebruikersgemak van deze brander het lichtend voorbeeld geweest in deze branderwedstrijd.

Zowel bij de eerste beklimming van de Everest als bij de eerste doorsteek van Groenland was het een stevige en betrouwbare Primus brander die voor warm eten zorgde. Deze expeditietraditie komt ook terug in de Omnifuel. Het is niet alleen de meest geavanceerde brander uit de lijn, maar mag ook met recht de enige echte Multi-fuel brander worden genoemd. Letterlijk alles kan gebruikt worden: (was)benzine, diesel, petroleum, kerosine, parafine en zelfs gas. De Primus Omnifuel is extreem stabiel, zeer efficiƫnt,weegt slechts 339 gram (441 gram inclusief pomp) en brengt een liter water al aan de kook in 3:35 minuten.

Met al deze voordelen in gedachten is het geen verrassing dat de Primus Omnifuel voor de zesde keer op rij is verkozen tot Gear of the Year van het Outdoor blad.

De Primus Omnifuel is zowel verkrijgbaar als volledig set, inclusief windscherm, brandstoffles en multitool als ook zonder brandstoffles.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.