Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuw van Osprey: Kestrel packs

Nieuw van Osprey: Kestrel packsOsprey komt in januari met een zeer aantrekkelijke nieuwe serie rugzakken op de markt: de Kestrel Packs. Deze veelzijdige technische rugzakken zijn ideaal voor zowel meerdaagse tochten als daghikes en zijn bovendien uitgerust met ingebouwde regenhoes.

Juist de veelzijdigheid van de Kestrel Packs zal buitensporters aanspreken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel zakken verwerkt in de rugzak. De voor- en zijkanten zijn stretch (elastisch) en ‘groeien’ dus mee met de inhoud van de pack. Zakken zijn voorzien van ritsen, maar in het rugpanel zijn tevens twee weggewerkte zakken geplaatst (met rits) voor zaken die je zeker niet kwijt wilt. Daarnaast kun je zonder problemen je wandelstokken aan de Kestrel bevestigen, evenals als je ijsbijl en zelfs je slaapzak (bij sommige modellen). Uiteraard zijn de Kestrel packs geschikt voor gebruik van een hydratie-packs.

Draagcomfort wordt bij de Kestrel Packs gegarandeerd door het goed ventilerende AirScape rugpand met tri-section 5 mm stevig foam en een centrale afvoer voor warme lucht/ventilatie. Het draagsysteem, uitgevoerd met EVA foam, is goed verstelbaar voor de perfecte pasvorm.

De Kestrel Packs van Osprey zullen vanaf januari 2008 in de winkel liggen. Je kunt dan kiezen uit vier modellen: de Kestrel 28 en Kestrel 32 voor de kleinere volumes en de Kestrel 38 (zie foto) en Kestrel 48 voor het grotere volume, voorzien van straps om je slaapzak op te hangen en een met rits af te sluiten bodemcompartiment.

Voor meer informatie: https://www.ospreyeurope.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Osprey:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.