Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe winterkleding van VAUDE

Nieuwe winterkleding van VAUDENiets zo moeilijk te voorspellen als het winterweer. Koud en zonnig, dikke sneeuwvlokken of winterse buien met hagel, natte sneeuw of regen. Geen enkel seizoen vraagt dan ook meer veelzijdige kleding dan de winter. Outdoor fabrikant VAUDE biedt alle weersinvloeden het hoofd. Een greep uit het winterassortiment.

Shadow Fleece
Nog net te warm voor een echte winterjas en te koud voor een fleece: het winddichte Shadow Jacket (zie foto) biedt de ideale oplossing. Deze fleece beschermt je tegen de wispelturige wind en is bovendien aangenaam warm. De softshell afwerking onder de mouwen zorgt voor extra ventilatie en bewegingsvrijheid. Zowel voor dames als heren en in diverse kleuren. Adviesverkoopprijs: EURO 140,-.

Turnpike Stretch Jacket
Amper 500 gram weegt dit innovatieve Turnpike Stretch eVent Jacket. Het eVent-membraan neemt de optimale ventilatie voor haar rekening. Het jack is uiteraard 100% water- en winddicht en is voorzien van stretchpanelen onder de armen, bij de schouders en op de rug. Uiteraard met waterdichte ritsen. Naast de veilige antraciete kleur zijn er ook gedurfde kleurcombinaties, zowel in heren- als damesmodellen, verkrijgbaar. Adviesverkoopsprijs: EURO 300,-.

Fleece, maar dan net even anders...
Het Women’s Zeta Jacket is een dikke fleece, maar toch nét even anders: sportief, kort en met capuchon. Speelse stiksels aan de buitenkant en gevoerd binnenin. Comfortabel en vooral lekker warm. Deze hippe uitvoering is leuk te combineren met één van de trendy schoudertassen van Canvas Cotton. Het Women’s Zeta Jacket is er in verschillende kleuren: flint, steelblue en berry. Ook de heren kunnen goed voor de dag komen met het Zeta Jacket. Weliswaar is de mannenuitvoering zonder capuchon, maar heeft absoluut een stoere look! Adviesverkoopprijs: EURO 100,-.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.