Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ajungilak Vision; slaapzakken met een visie

Ajungilak Vision; slaapzakken met een visieVoor 2004 introduceert Ajungilak een nieuwe lagenconstructie die wordt gebruikt in de nieuwe Vision serie en opent hiermee een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Ajungilak.

Deze complexe constructie garandeert een betere loft (vulvolume) van de synthetische vezels waardoor de prestaties toenemen bij hetzelfde vulgewicht, het ei van Columbus…. Niet alleen de vulling is nieuw, ook de buitentijk is onder handen genomen door Ajungilak.

Het hoofd- en voeteneind is aan de buitenzijde voorzien van een waterafstotende stof om ervoor te zorgen dat de slaapzak op deze plaatsen droog blijft bij aanraking van een natte binnentent, natuurlijk is het meegenomen dat u nu ook niet meer van uw slaapmat afglijdt door deze stof.

Kenmerken van Ajungilak Vision slaapzakkken:
1. YKK Rits met dubbele runner.
2. Waterafstotende buitentijk (waterkolom 2000mm) voeten- en hoofdeind.
3. Opbergzakje aan de binnenzijde op schouderhoogte.
4. Ergonomisch gevormde capuchon.
5. Verpakt in een compressiefoedraal.
6. Verkrijgbaar in links en rechts, dus aanritsbaar.
7. Nieuwe hoog rendement vulling.
8. Verkrijgbaar in div. lengtes

Al vele jaren is Ajungilak één van de toonaangevende slaapzakfabrikanten van synthetische slaapzakken. De Kompakt serie van Ajungilak is reeds 10 jaar een trensetter op het gebied van lichtgewicht slaapzakken. In drie achtereenvolgende jaren (2001, 2002 en 2003) heeft Ajungilak de eerste prijs gewonnen met de Kompakt serie als “Gear of the Year” in het Duitse vakblad Outdoor.

De Ajungilak Vision ligt vanaf maart in de buitensportwinkels en is dan te verkijgen in div uitvoeringen. De verkoopprijs is v.a. € 139.95.

Voor meer informatie: http://www.ajungilak.no/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ajungilak:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.

Reacties op deze pagina: