Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ansmann introduceert Digicharger Vario

Ansmann introduceert Digicharger VarioAnsmann introduceert een nieuwe revolutionaire accu- en batterijlader. De Digicharger Vario kan een groot aantal verschillende accu's en batterijen opladen door het nieuwe oplaadsysteem. Een eenvoudige aanpassing maakt het mogelijk om bijna alle, zelfs jarenoude modellen, op te laden. Het maakt de bestaande adapterplaatjes overbodig!

De Digicharger Vario is ideaal voor accu’s van spiegelreflex- en compactcamera’s, Camcorders, MP3-spelers, mobiele telefoons, AA en AAA batterijen. De Digicharger Vario is zeer geschikt om mee op reis te nemen doordat hij compact en lichtgewicht is. Standaard wordt ook de auto adapter bijgeleverd en kan dus onderweg gebruikt worden. Tevens kan de Digicharger Vario een power input aan van 100 tot 240 volt AC en kan (in combinatie met een verloopstekker) wereldwijd gebruikt worden.

Zo werkt het, 3 eenvoudige stappen:

1. Verwijder de oplaadbare accu van het apparaat zoals aangegeven door de fabrikant.
2. Gebruik de bijgesloten ‘Stylus’ om de contactpinnen aan te passen aan het formaat van de oplaadbare accu. Adapterplaatjes zijn niet meer nodig.
3. Schuif de accu op z’n plaats in de oplader. Een knipperend LED-lampje geeft het opladen aan. Wanneer de accu is opgeladen blijft het LED-lampje branden.

Een ingebouwd veiligheidssysteem voorkomt beschadiging van de accu door onjuiste plaatsing. Opladen kan dus alleen wanneer de batterij of accu op de juiste manier wordt geplaatst. De Digicharger Vario wordt geleverd met 3 jaar garantie.

De Digicharger Vario wordt geleverd inclusief 12v. autoadapter en Stylus (pen voor aanpassing Digicharger Vario).

De Digicharger Vario is leverbaar vanaf mid december. De adviesverkoopprijs is EURO 39,-. Dealer-adressen zijn te vinden op www.degreef-partner.nl

Voor meer informatie: https://www.ansmann.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Ansmann (batterijen):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.