Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

GiSTEQ PhotoTrackr GPS Photo Locator DPL700

GiSTEQ PhotoTrackr GPS Photo Locator DPL700GeoTagging is een van de ontwikkelingen in de IT-wereld die tot de verbeelding spreekt. Deze vernuftige techniek maakt het mogelijk om geografische gegevens te koppelen aan foto's, video's en andere media en is bezig aan een ongekende opmars. Deze functionaliteit wordt toegepast in de DPL700 Photo Locator, waarin GPS-technologie en digitale fotografie elkaar ontmoeten. Een fantastische gadget voor recreanten, vakantiegangers en (hobby)fotografen.

Vanaf nu is het mogelijk om de exacte plaats inzichtelijk te maken van foto's die tijdens een afgelegde reis of trip zijn genomen met een digitale fotocamera. De 'Digitale GPS Photo Locator' (DPL700) maakt gebruik van de laatste Afbeelding en 'Geo-Mapping' technologie. Hetgeen de Gebruiker in staat stelt om een reis digitaal op te nemen om deze vervolgens achteraf op een PC te bekijken (Routeplayback). In een oogopslag is zichtbaar waar de Gebruiker is geweest alsmede de exacte locatie en tijdstip waarop een foto is genomen.

Sterk vereenvoudigd Fotobeheer
Deze 'Digitale GPS Photo Locator' is een nieuwe dimensie in het herbeleven van een vakantie, reis of uitstapje. Daarnaast vereenvoudigt de DPL700 het Fotobeheer van de steeds groter wordende fotoverzamelingen in aanzienlijke mate. Middels de meegeleverde software kunnen foto's ingedeeld worden op datum, groep of log file.

Hoe werkt Geo-/PhotoTagging?
De Digitale Camera wordt middels de meegeleverde software gesynchroniseerd met Satelliettijd (slechts 1 keer nodig) Vervolgens kan de Gebruiker op stap met de DPL700 en naar hartelust fotograferen. De genomen foto's en de GPS log data worden met de meegeleverde software naar de PC gekopieerd. Foto’s worden weergegeven in de route en kunnen met vrienden en familie gedeeld worden. Dit delen kan ook online op websites als Locr en Flickr™. Deze websites zijn geheel gratis en vrij van enige abonnementskosten.

De DPL700 is in Nederland verkrijgbaar via distributeur DigiTrading en diverse verkooppunten. De adviesprijsprijs bedraagt euro 79,00 (incl. btw). Meer informatie over het apparaat is te verkrijgen via: www.digitrading.nl.

Voor meer informatie: https://www.gisteq.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot GiSTEQ:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.