Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sox-appeal van Icebreaker

Sox-appeal van IcebreakerIcebreaker brengt deze winter een compleet nieuwe sokkenlijn op de markt. De sokken zijn gemaakt van het bekende Merinowol en zijn zowel voor technisch (sportief) als dagelijks gebruik. Ze zijn duurzaam, ademend en houden je voeten droog en geurvrij. Dankzij het Merinowol voelen ze bovendien zeer aangenaam aan en komen ze zelfs met een comfort-garantie.

De sokken van Icebreaker zijn verdeel over verschillende series, elk met hun eigen doelgroep en gebruikersdoel. Zo zijn de sokken uit de Bike/Run-serie zeer licht van gewicht en bieden ze een superieur ademend vermogen om de voeten droog te houden tijdens het sporten.

Sokken uit de Hiker-serie zijn bedoeld voor (berg)wandelaars en hebben daarom extra verdikkingen waar het nodig is om de voeten goed te ondersteunen. Skiƫrs en Snowboarders hebben uiteraard elk hun eigen categorie sokken die precies aansluiten bij hun wensen.

De traveller-serie is modieus en bedoeld voor dagelijks gebruik of mee op reis. Voor de kinderen is er tot slot een speciale junior-serie: sokken die helpen voorkomen dat de kinderen blaren of te koude/warme voeten krijgen.

Icebreaker gelooft heilig in het feit dat dit de meest comfortabele sokken zijn die je ooit hebt geprobeerd en geeft daarom een comfort-garantie. Mocht je binnen 30 dagen na aankoop niet tevreden zijn over het comfort van de sokken, dan kun je ze terugbrengen of ruilen.

Voor meer informatie: https://www.icebreaker.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot IceBreaker:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.