Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

G3 SpadeTECH sneeuwschep

G3 SpadeTECH sneeuwschepG3 Genuine Guide Gear introduceert een nieuwe sneeuwschep: de SpadeTECH. Gemaakt voor veelzijdigheid en gemakkelijk gebruik, biedt deze nieuwe schep van G3 een snellere manier om sneeuw weg te scheppen, is hij lichter en bovendien kleiner van pakvolume dan diens grotere broer, de bekroonde AviTECH schep.

Gidsen en buitensporters die vaak een sneeuwschep gebruiken zullen blij zijn met de SpadeTECH van G3. De schep is ideaal voor de snelle kuilen, het weghakken van corniches of het graven van een sneeuwhol. De SpadeTECH is eenvoudig, maar zeer veelzijdig en altijd bij de hand. Dankzij de lage hoek van het blad en de afgeronde lijn kan de schep gemakkelijk in stevige sneeuw worden gestoken. De nieuwe ergonomische T-Grip en innovatieve blad-vorm bieden de gebruiker de mogelijkheid om sneeuw als het ware weg te trekken in plaats van te scheppen en te gooien.

De SpadeTECH is gemaakt van zeer hard vliegtuig-aluminium (behandeld 6061 T6) voor het blad en een schacht connectiebuis om de duurzaamheid te maximaliseren en het gewicht te minimaliseren. De constructie is hetzelfde als die van de bekroonde AviTECH.

De SpadeTECH is er als lichtgewicht versie verkrijgbaar met de T-grip (630 gram) of met de klassieke, stevige D-grip (670 gram). Ingepaktheeft de schop slechts een lengte van 57 centimeter.

Voor meer informatie: https://www.genuineguidegear.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot G3 Genuine Guide Gear:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.