Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Suunto verbetert t-serie

Suunto verbetert t-serieHet Finse Suunto timmert hard aan de weg om de markt van hartslagmeters naar een nieuw niveau te brengen. Om dit kracht bij te zetten hebben zij de zeer succesvolle t-serie onder handen genomen en zowel de horloges als enkele accessoires verbeterd.

Zo maakt de vernieuwde Suunto t1 gebruik van zeer innovatieve gecodeerde transmissie van de gegevens. Deze code kan door de gebruiker zelf worden aangepast. Hierdoor is de doorgifte van de gegevens nog nauwkeuriger geworden. Bovendien is de vernieuwde Suunto t1 verkrijgbaar in de kleuren espresso, berry, brick, black panda, en curry.

De Suunto t3 en Suunto t4 zijn ook onder handen genomen, onder ander door de toevoeging van een button-lock, zome alarms en de mogelijkheid om je maximum snelheid op te kunnen slaan (in combinatie met een Suunto POD uiteraard). Bij de Suunto t4 is tevens de Coach-functie verbeterd aan de hand van wensen van gebruikers. Zo past de Suunto Coach zich nu beter aan aan de vooruitgang en vorderingen van de sporter. Ook is nu wat makkelijker om te onthouden welke knoppen waar voor dienen, want de beschrijving is in plaats van achterop nu voorop de display geplaatst.

Bij de accessoires zit de grootste vernieuwing in de Foot POD. Deze is namelijk 40% lichter geworden dan diens voorganger en daardoor dus nauwelijks meer te voelen op je schoen tijdens het rennen. Bovendien is het batterijverbruik van de Foot POD geoptimaliseerd, waardoor je nu met een enkele batterij ruim 200 uur kunt sporten.

Nieuw is de Suunto Memory Belt, de opvolger van zeer populaire Smart Belt. De Memory Belt registreert en bewaart je hartslag gedurende meer dan 24 uur sporten. Omdat er geen rechtstreekse verbinding nodig is met een horloge voor opslag, is de Memory Belt ideaal voor gebruik tijdens bijvoorbeeld het zwemmen. Naderhand kun je de gegevens doorsturen naar een PC middels het docking-station of naar een Suunto t3, t4 of t6 (of Team POD).

Voor meer informatie: https://www.suunto.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Suunto:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.