Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Moira; de nieuwe generatie onderkleding

Moira; de nieuwe generatie onderkledingDe nieuwe generatie TG900 vezel is gemaakt van polypropyleen en absorbeert 10 maal minder vocht dan polyester. De speciale weeftechniek versterkt de vochtafvoerende eigenschappen en zorgt voor een isolatielaag waardoor de huid aangenaam droog en warm blijft. De kleding is ademend, huidvriendelijk, en voor maximaal comfort is het materiaal anti-allergisch en anti-bacterieel.
Moira heeft met haar brede assortiment de juiste nieuwe generatie onderkleding voor elke temperatuur en sport.

Extreme Light is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en de grammenjagers; een shirt weegt ca. 70g.
Ultra Light New is voor sporters die intensief gaan bewegen en voor wie vochtafvoer en bewegingsvrijheid belangrijk is.
Mono houdt de warmte goed vast en is daarmee zeer geschikt voor sporters die veel bewegen maar isolatie ook belangrijk vinden.
Duo is bijzonder geschikt voor koude omstandigheden waarbij isolatie belangrijk is.
Imarion is het meest geavanceerde materiaal van Moira en combineert het beste vochttransport met een zeer goede isolatie. Door de asymmetrische weeftechniek kan Imarion ook binnenste buiten gedragen worden en veranderen de eigenschappen van het materiaal (isolatie vs vochtafvoer).
Trio is opgebouwd uit drie lagen; een absorptie laag om de huid droog te houden, een isolatie laag om het lichaam warm te houden en de buitenste laag die het transpiratievocht afvoert. Trio is bedoeld voor koude tot extreme omstandigheden en zorgt er voor dat het lichaam ook bij lage inspanningen warm blijft.

Voor kinderen heeft Moira een aparte kinderlijn in de maten 100 t/m 160. Uiteraard worden voor de kinderlijn dezelfde hoogwaardige materialen gebruikt.

Het Moira sokken assortiment is zeer uitgebreid met voor elke sport een paar sokken dat is opgebouwd uit de beste combinatie van materialen. Zo zijn er speciale ski-, trekking-, ultralight-, allround-, fiets-, thermo- en binnensokken. En natuurlijk ook kindersokken!


Moira vindt dat maatschappelijke betrokkenheid begint bij jezelf. Daarom produceert Moira niet in Aziatische sweatshops, maar in Europa. Onze mensen van de weefafdeling, het atelier, de inpakafdeling en de directie werken in hetzelfde gebouw. Onze marges zijn misschien wat kleiner, maar dat nemen we voor lief. Wij willen alleen maar tevreden klanten door goede producten en tevreden werknemers.

Moira is onder andere te koop bij www.thermowear.nl

Voor meer informatie: https://www.moira-nl.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Moira:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.