Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe wintertrekkingschoen van Hanwag: Stryn GTX

Nieuwe wintertrekkingschoen van Hanwag: Stryn GTXDe nieuwe high-end wintertrekkingschoen Stryn GTX van Hanwag is gemaakt voor de kou. Met zijn stabiele schachtbouw uit het beste leer met Cordura-inzetstukken en de waterdichte warmgevoerde Gore-Tex Duratherm plus Thinsulate doorstaat hij ook de ijskoude inzet bij diepe sneeuw. Bovendien is de Stryn GTX een verbazend veelzijdig lichtgewicht met individuele volume-aanpassing.

De Stryn GTX is een technische, zeer lichte en robuste berschoen voor zijn grootte. Het ontwerp maakt de schoen zeer comfortabel en veelzijdig inzetbaar. Als buitenmateriaal gebruikt Hanwag het beste leer van bergvee, gecombineerd met Cordura-stof precies op die plekken dat dat nodig is. Dat spaart namelijk gewicht: met slechts 850 gram (maat 7,5) is de Stryn GTX een absolute lichtgewicht in zijn klasse.

Door zijn waterdichte en warme ontwerp met Gore-Tex Duratherm en daarbij Thinsulate isolering is de Stryn GTX voor de meest extreme omstandigheden bruikbaar. Bovendien is hij tegen grondkou geïsoleerd – onmisbaar voor als je langer stil moet staan in de kou. De uitneembare Thermo-binnenzool en de optioneel uitneembare viltlaars maken de schoen individueel aanpasbaar en super comfortabel. Een vloeiende vetering, met verstevigingshaken zorgt voor een vaste plaatsing en zijstabiliteit. Dankzij de beugelflexzones biedt de Stryn GTX bovendien bewegingsvrijheid naar voren en achteren. Een hoge, omlopende gummi-rand beschermt de schacht en de Vibram Fuora zool biedt stevige grip, ook bij gladde ondergrond.

Voor meer informatie: https://www.hanwag.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Hanwag:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.