Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Wenger officieel film-horloge Torque

Wenger officieel film-horloge TorqueHet Zwitserse Wenger Watch, maker van de Swiss army knives, leverde voor de nieuwe actie-film Torque het officiële horloge van de hoofdrolspelers.

Torque, van de makers van onder andere The fast and the furious, XXX en S.W.A.T., zit barstensvol snelle actie, ronkende motoren en (uiteraard) mooie dames. Op de filmposter is duidelijk te zien dat hoofdrolspeelster Monet Mazur een Wenger Commando Chrono (70731) draagt.

De film gaat op 11 maart in première in ruim 40 Nederlandse bioscoopzalen en men verwacht dat ook in Nederland (net als in de Verenigde staten) de film bijzonder succesvol zal zijn. Vooral liefhebbers van motoren en actie kunnen hun hart ophalen bij het zien van deze film.

De importeur van Wenger watch, Robijns BV uit Aalsmeer, zal zorgen dat consumenten op diverse manieren de link tussen Torque en Wenger watch zullen leggen. Zo zijn er bij de dealers speciale Torque-standaards te vinden met het bewuste Wenger-model, maar zullen er ook diverse acties worden gehouden waarbij winnaars kans maken op een originele Torque Wenger Commando Chrono (limited edition).

De Wenger Commando Chrono hebben gedurende de actie een speciale actieprijs van Euro 299.

Voor meer informatie: https://www.wengerwatch.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.