Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Arc'Teryx Stinger jacket en Bib

Arc'Teryx Stinger jacket en BibArc'Teryx al haar drielaags hardshells uitgevoerd met dit nieuw laminaat, inclusief de sneeuwsportlijn 'Descent'. Het nieuwe Sticger Jacker en Bib zijn daarbij favoriet: deze combinatie is ook de keuze van de Canadese CMH heli-skiing guides. Perfecte bescherming tegen de elementen, een goede anatomische pasvorm, zeer duurzaam en ademend Gore-Tex Pro Shell materiaal en een nieuwe gewoven achterlaag maken vermindering van naadbreedte en naadtape mogelijk.

Ontwikkeld voor en met de heli-skiing professionals van Canadian Mountain Holidays (CMH) en geliefd bij Arc’Teryx gebruiker, biedt het Stinger Jacker (Zie foto) alles wat je nodig hebt bij het werken in de sneeuw: nieuw, beter ademend en duurzamer Gore-Tex Pro Shell materiaal, WaterTight ristsen, tweerichtings okselritsen, een verbeterde sneeuwflap met elastiek om ‘m op de jusite plaats te houden, een hoge kraag en een capuchon, geschikt voor klimhelm.

De Stinger Bib s een zeer functionele broek met een Polartec Powershield stretch bib achterkant voor meer bewegingsvrijheid en verstelbare bretels. Twee grote, goed geplaatste zakken en twee kleine kontzakken, allemaal met gelamineerde ritsen, bieden genoeg opbergruimte.

Beide producten zijn er in zowel heren- als damesmodellen en verkrijgbaar in diverse kleuren.

Voor meer informatie: https://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.