Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trail en Action van Craft

Trail en Action van CraftSpeciaal voor de hardlopers die ook in de winter graag naar buiten willen heeft Craft kleding ontworpen die comfort bieden op koude dagen. De Trail (heren) en Action (dames) collectie introduceert nieuwe stijlen, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met comfort.

De Longsleeve top en winter tights zijn gemaakt van Mono Sense Thermal, ene lichtgewicht, elastische stof die je warm houdt, veel bewegingsvrijheid biedt en vocht zeer goed afvoert.

De Trail & Action Brushed Zip Mock (met lange mouwen) is ideaal als tweede laag op koele dagen of vroeg in de ochtend en perfect onder een jack op winterse dagen. Mono Sense Thermal is een zacht, functioneel, stretch materiaal (gewicht 210 gr/m2). Het 100% polyester materiaal garandeert zeer goede afvoer van vocht, terwijl de zachte geborstelde binnenzijde de atleet warm houdt en zeer comfortabel aanvoelt op de huid.

Het shirt heeft ook een chin guard (bescherming van de kin), contrast flatlock naden om schuren te voorkomen en een MP3/iPod zakje in de linkermouw. De atletische, gestroomlijnde pasvorm wordt onderstreept door reflecterende lijnen, die ook voor verbeterde zichtbaarheid zorgen bij weinig licht. De Action & Trail Winter Tights zijn gemaakt van hetzelfde materiaal en hebben een sleutelzakje (met rits), alsmede de reflecterende belijning en logos.

Voor meer informatie: https://www.craft.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Craft:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.