Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lightwave presenteert nieuwe rugzakken

Lightwave presenteert nieuwe rugzakkenHet Engelse Lightwave toont op haar website reeds een sneakpreview van de nieuwe rugzakken van komend jaar. Lightwave komt met twee nieuwe series: de Fastpack series en de Ultrahike series.

De rugzakken van de Fastpack Series (beschikbaar in volumes van 40 en 50 liter) overbruggen het gat tussen grote dagrugzakken en kleine meerdaagserugzakken. Dankzij het lichte gewicht, van iets meer dan een kilo, is het direct ook een van de lichtere rugzakken in zijn klasse. Zonder problemen kunnen gewichten van 10-12 kilo worden gedragen. De rugzakken van de Fastpack Series zijn onder andere voorzien van een waterdicht topvak, houders voor ijspickel en wandelstokken en aan beide zijden ruime meshzakken. Compressie-straps aan de zijkanten kunnen tevens dienst doen als houders voor skis. De Fastpack-rugzakken zijn nagenoeg waterdicht, dankzij de gelaste en getapete naden.

De Ultrahike rugzakken (zie foto) komen er in twee formaten, waarvan de kleinste (55 liter) zich vooral op vrouwelijke buitensporters richt. De groter 60 liter rugzak is prima te gebruiken door zowel heren als dames. De Ultrahike-rugzakken zijn uitgevoerd met een frame (ultralight 7001-T6 tubular aluminium) en verfijnd, verstevigde heupriem die zorgen dat zonder problemen gewichten tot 20 kilo kunnen worden gedragen. Naast de features van de Fastpack-rugzakken, zijn de Ultrahike-packs tevens uitgevoerd met een apart toegankelijk bodemvak.

Voor meer informatie: https://www.lightwave.uk.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lightwave:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.