Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

FiveFingers genoemd als een 'Best Invention of 2007'

FiveFingers genoemd als een 'Best Invention of 2007'FiveFingers van Vibram zijn door TIME Magazine uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2007. De producten op de lijst worden aangemerkt als 'de meest coole producten die uit de meest innovatieve breinen zijn ontstaan', aldus Richard Stengel, hoofdredacteur van TIME Magazine.

De FiveFingers werden uitgeroepen tot een van de beste uitvindingen van 2007 in de categorie Gezondheid. Het dragen van FiveFingers geeft de sensatie van het lopen op blote voeten, zonder dat je bang hoeft te zijn om je te snijden aan een scherp voorwerp of je tenen te stoten. Daarnaast heeft het dragen van FiveFingers ook een aantal voordelen voor de gezondheid. Door het dragen van FiveFingers worden niet alleen je spieren in je voeten en onderbenen sterker, ook kan je balans, je wendbaarheid, je houding, de verscheidenheid aan bewegingen en de algemene gezondheid van je voeten verbeterd worden!

Meer informatie over de FiveFingers kan worden gevonden op: http://www.vibramfivefingers.com/

Voor meer informatie: https://www.vibram.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vibram:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.