Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Optimale bescherming tegen kou met Trekking Extra Warm

Optimale bescherming tegen kou met Trekking Extra WarmHet menselijk lichaam is in staat om in een warme omgeving de lichaamstemperatuur goed te regelen. Als het warmer wordt, beginnen we te transpireren en na een aantal dagen zijn we gewend aan de hogere temperatuur. Waar ons lichaam echter niet op is voorbereid zijn lage temperaturen. Bibberen als het koud is kan ons maar voor een paar minuten redden. In de winter hebben we extra bescherming nodig. X-Socks Trekking Extra Warm geven deze bescherming!

De vulstof en het DuraWool™ in de Trekking Extra Warm van X-Socks geven warmte aan het lichaam terug. Zij zorgen ervoor dat er geen koude lucht van buiten naar binnen komt. De kenmerkende opgevulde zones en beschermers van X-Socks beschermen echter niet alleen tegen kou, ze verminderen ook de belasting van het lichaam die door trekking veroorzaakt wordt. Het resultaat is dat de tenen en de hiel optimaal beschermd worden. De X-Cross® Bandage heeft bewezen dat deze stabiliteit verzekert.

Naast dat de X-Socks Trekking Extra Warm beschermen tegen kou, reguleren ze ook het vocht dat ontstaat. Hoe laag de buitentemperatuur ook is, voeten laten constant vocht vrij. Als dit vocht ophoopt in de schoen, koelen de voeten af. Om ervoor te zorger dat de voeten warm blijven bij lage temperaturen moet het vocht dat ontstaat constant uit de schoen worden afgevoerd. Dit gebeurt via het AirConditioningChannel®. X-Socks Trekking Extra Warm zorgen gegarandeerd voor warme voeten!

Voor meer informatie: https://www.x-socks.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-socks (sokken):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.