Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Cordo Jetvalve: klein, compact en met veel inhoud!

Cordo Jetvalve: klein, compact en met veel inhoud!Het mag graag dat je een lekke band krijgt op een zeer 'onhandige' locatie, racefietsers vaak wat meer afgelegen of, zoals mountainbikers, op onbegaanbaar terrein... Op die momenten wou je dat je dit bij je had... 12 cm gemak in je achterzak!

De Cordo Jetvalve is een extreem compact en lichtgewicht pompje met 16 grams CO2 patronen; genoeg om een ATB band snel en eenvoudig op te pompen. Een raceband is dunner en daar zal dan ook meer druk in opgebouwd worden. Dus ideaal voor mountainbikers en racefietsers!

Een hardplastic houder beschermt de hand en geeft goede grip. De Jetvalve is geschikt voor alle typen ventielen. De Cordo patronen (per 2) zijn ook los te verkrijgen. Dus mocht nog een keer extra pompen onverhoopt nodig zijn, voor slechts een paar centimeter meer in je achterzak, kom je thuis!

Verkrijgbaar bij de fietsspeciaalzaak voor EURO 11,95. Losse patronen kosten EURO 7,95.

Voor meer informatie: https://www.cordo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Cordo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.