Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Best of Adventure prijs voor VAUDE

Best of Adventure prijs voor VAUDEVAUDE heeft een van de bekendste prijzen in Amerika gewonnen: Best of Adventure 2008. De waterdichte dagrugzak Aracanda is door het tijdschrift National Geographic tot de beste bergsport uitrusting van 2008 uitgeroepen.

JURERING
De redactie van National Geographic heeft voor haar productkeuze de expertise van de Amerikaanse vakhandel ingeschakeld. 45 vooraanstaande outdoor winkels uit alle delen uit het land hebben hun aanbevelingen gedaan over de meest innovatieve bergsportproducten die het beste aansluiten op de wensen van de consument. Op basis van deze aanbevelingen heeft de redactie de zeven beste bergsportproducten voor 2008 gekozen. VAUDE’s Aracanda is de enige rugzak die het tot de top heeft geschopt. De jury was enthousiast over de hoogwaardige waterdichte Ultra Seam Tech toepassing en de omvangrijke extra’s zoals het Aeroflex rugpand, de F.L.A.S.H. verstelbare schouderbanden, de voorzieningen rondom het drinksysteem en veel meer.

ULTRA SEAM TECH
Door de moderne naadloze lastechniek (Ultra Seam Tech) heeft VAUDE waterdichtheid, slijtvastheid en een beperkt gewicht op het hoogste niveau weten te combineren. Er komt geen naald of draad in dit proces aan te pas, waardoor het materiaal geen perforaties heeft en dus beschermd is tegen water. De stoffen worden op hogere temperatuur met elkaar versmolten wat de naden juist extra verstevigd ten opzichte van de traditionele naden.

F.L.A.S.H.
Het F.L.A.S.H.-mechanisme bij de VAUDE rugzakken is uniek en ingenieus: de schouderbanden van de dagrugzakken zijn snel en eenvoudig aan te passen op de lengte van het bovenlichaam. Op deze manier is de schouderbandlengte altijd precies in te stellen. Hoe lang de gebruiker ook is, de VAUDE rugzak past altijd!

VAUDE
Sinds begin jaren 70 staat VAUDE voor innovatieve en kwalitatief goede producten gericht op de buitensport. Tevens hecht VAUDE waarde aan een hoogwaardige kwaliteit, milieu bewuste vervaardiging van producten, ecologische toewijding en sociale betrokkenheid. Het hoofdkantoor van VAUDE is gevestigd in Tettnang, Duitsland. In Nederland is het verkoopkantoor in Hazerswoude-Dorp het aanspreekpunt. In totaal heeft VAUDE 320 werknemers, waarvan 70% vrouw. De producten van VAUDE worden verkocht in outdoor- en fietsspeciaalzaken.

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.