Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Primus introduceert EtaPower MF

Primus introduceert EtaPower MFAfgelopen jaar introduceerde het Zweedse Primus met veel succes de EtaPower EF brander op de markt. Een brander die zorgde voor een ommekeer in het denken over branders: door zuiniger gebruik is er minder gewicht nodig en heeft het gebruik bovendien minder impact op het milieu. Nu komt Primus met een uitgebreidere versie: de EtaPower MF (MultiFuel).

De EtaPower MF heeft als grote voordeel dat deze met een groot aantal verschillende soorten brandstof kan worden gebruikt. Niet alleen de standaard gasblikjes, maar ook benzine, diesel en andere vloeistoffen. Daardoor is de brander nog breder inzetbaar, maar toch even zuinig als de bekende EF-versie.

Met een EtaPower MF kook je met een gemiddelde efficiency van maar liefst 80%. Dat is bijna het dubbele van de normale 40-50% die veel gewone branders halen. Door het lage verbruik heb je zeker op langere tochten beduidend minder brandstof (volume en gewicht) nodig om mee te nemen en bovendien is het beter voor het milieu.

De Primus EtaPower MF weegt compleet 1116 gram (830 gram voor de brander, 105 voor de pomp en 90 gram voor een kleine 0,3 liter brandstoffles) en heeft een vermogen van 1500-2000 Watt. Hij wordt geleverd inclusief een 2,1 liter EtaPower sauspan, braadpan, pangreep, pomp en brandstoffles (0,3 liter) in een gepolsterde opbergzak.

Voor meer informatie: https://www.primus.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Primus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.