Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Qstarz introduceert: BT-Q1000 Platinum

Qstarz introduceert: BT-Q1000 PlatinumQstarz speelt wederom in op de steeds populairder wordende GeoTagging markt. De vernuftige GeoTagging technologie maakt het mogelijk om geografische gegevens te koppelen aan foto's. Qstarz paste deze functionaliteit reeds als eerste toe in de BT-Q1200 Solar Bluetooth GPS Ontvanger. Vanaf heden is de batterij gestuurde BT-Q1000 Platinum beschikbaar. Wederom een fantastische gadget voor recreanten, buitensporters, de zakelijke markt en fotografen. Vanwege de mogelijkheid tot feilloos Rittenbeheer is het product tevens zeer geschikt voor Lease Autorijders of mensen die een Kilometer Administratie willen bijhouden.

De BT-Q1000P Travel Recorder Bluetooth GPS Receiver maakt het mogelijk om afgelegde routes snel en eenvoudig inzichtelijk te maken op de PC. Met één druk op de knop zijn foto’s en bezienswaardigheden hierin te integreren, waarna de foto’s desgewenst (online) gedeeld kunnen worden met anderen. Een ideaal staaltje technisch vernuft voor iedereen die geregeld digitaal fotografeert en/of afgelegde routes ‘tastbaar’ wil maken op het beeldscherm van de pc.

Sensationeel gebruiksvriendelijk: Google Earth volledige geïntegreerd in software
Na afloop kan de afgelegde route met slechts enkele muisklikken inzichtelijk gemaakt worden met het volledig in de Qstarz software geïntegreerde Google Earth. Middels de speciale 'Points of Interest'-knop is het bovendien mogelijk de coördinaten van bezienswaardigheden of andere markeringspunten direct vast te leggen in het geheugen van het apparaat. Dit interne geheugen biedt ruimte aan tot wel 200.000 coördinaten.

Efficiënt beheer van groeiende foto verzamelingen door ‘Geo-/PhotoTagging’
Digitale foto verzamelingen worden steeds omvangrijker, waardoor de behoefte aan een eenvoudiger beheer toeneemt. Vaak komt het immers voor dat men bij het bekijken van vakantiefoto's al niet meer precies weet waar een bepaalde foto is genomen en wat er dus precies op betreffende foto te zien is. Geo -ofwel PhotoTagging, waarbij de exacte geografische locatie, tijd en datum aan een foto wordt gekoppeld, biedt hierbij uitkomst. Foto's kunnen vervolgens eenvoudig gerangschikt worden op locatie, datum, groep of log file.

Foto’s eenvoudig delen met anderen: Flickr volledig geïntegreerd in software
Genomen foto’s kunnen ook snel en eenvoudig online gedeeld worden met anderen. De Qstarz software interface is volledig geïntegreerd met de meest populaire online Foto Portaal ‘Flickr.com’.

Overige product eigenschappen
Andere toepassingen zijn navigatie met een PDA, Smartphone of Notebook. De BT-Q1000P biedt tot maar liefst 32 uur achtereenvolgende operationele tijd en bevat - evenals andere GPS-ontvangers van Qstarz - de energiezuinige en hooggevoelige 51-kanaals MediaTek-chipset. De BT-Q1000P maakt automatisch verbinding met andere apparaten als deze binnen Bluetooth bereik zijn en schakelt vanzelf naar stand-by modus als deze verbinding is verbroken. Meegeleverde accessoires, batterij, net –en autolader, USB kabel en CD met Drivers en Handleiding.

Qstarz
Qstarz levert hoogwaardige consumentenproducten met GPS- en Bluetooth-technologie. Er zijn op dit moment twee modellen leverbaar die over Geo-/PhotoTagging functionaliteit beschikken: de BT-Q1000P (met batterij) en de BT-Q1200 (met Solarpaneel en batterij).

Voor meer informatie: https://www.qstarz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Qstarz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.