Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Silva Digital Map Measurer Plus

Silva Digital Map Measurer PlusHet Zweedse bedrijf Silva introduceert de Silva Digital Map Measurer Plus. Dit is een digitale kaartmeter (ook wel curvimeter genoemd) en meet de afstand van punt A naar B. Ideaal voor iedereen die met behulp van een (topografische) kaart zijn/haar eigen route wil uitstippelen en de afstand hiervan wil weten!

Het principe is simpel. Stippel de route uit op de kaart van punt A naar B. Stel de juiste schaalverdeling van de kaart in op de Silva Digital Map Measurer Plus. Rol vervolgens met het wieltje aan de voorzijde van het apparaat over de uitgestippelde route. De digitale kaartmeter meet automatisch het aantal af te leggen kilometers, mijlen of zeemijlen en berekent zelfs de totale reistijd.

Omdat elke willekeurige schaalverdeling kan worden ingesteld op de Silva Digital Map Measurer Plus, kan iedere (topografische) kaart, voorzien van een schaalverdeling, gebruikt worden.

Hierdoor is het apparaat uitermate geschikt voor wandelaars, fietsers, automobilisten en mensen met een boot. Ook voor technische toepassingen waar gewerkt wordt met bijvoorbeeld bouwtekeningen kan de digitale kaartmeter gebruikt worden. De Silva Digital Map Measurer Plus is uiterst nauwkeurig en berekent tot vijf cijfers achter de komma, zodat zelfs in centimeters kan worden teruggerekend!

Voor meer informatie: https://www.silva.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Silva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.