Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Tropenzorg breidt assortiment First Aid kits uit

Tropenzorg breidt assortiment First Aid kits uitActieve, avontuurlijke en sportieve reizigers opgelet! Tropenzorg heeft haar assortiment Care Plus First Aid Kits uitgebreid en komt met drie nieuwe edities in het Outdoor en Sport segment.

Naast de basis waterdichte sportkit zijn er nu ook specialistische pakketten voor fietsers, bergbeklimmers en wandelaars. Avonturiers zitten ook goed met de nieuwste aanwinst in het World en Travel assortiment, de Adventurer kit. Deze is samengesteld om mee te nemen naar gebieden waar de medische voorzieningen te wensen overlaten. Geef je de voorkeur aan een luie strandvakantie of ben je vooral in en om het huis? Niet getreurd! Er is voor iedereen een passende First Aid Kit, of dat er nou één uit het Home & Holiday, World & Travel of Outdoor & Sport assortiment is. Surf naar www.myfirstaidkit.eu en doe de test voor een persoonlijk advies.

Voor sporty spices
Als je regelmatig actief op pad gaat kun je maar beter goed voorbereid zijn. Meestal krijg je te maken met kleine probleempjes zoals een blaar of een schaafwond, maar zeker als je de bergen in gaat kun je soms lelijk vallen. In alle gevallen is het prettig om de juiste EHBO producten bij je te hebben. Wat je ook gaat doen, Tropenzorg heeft een passende First Aid Kit in het assortiment. Zo is er de walker set voor Nordic walkers, trekkers en liefhebbers van het buitenleven, voornamelijk gericht op voetverzorging. Daarnaast is er de cyclist kit voor fietsers. Dit pakket bevat alles wat je als fietser, van amateur tot prof, nodig hebt. Denk hierbij aan verbandmateriaal en pleisters, maar ook aan alcoholdoekjes en een product voor het spoelen of uitborstelen van wonden. Voor klimmers is er de mountaineer kit met onder andere een her te gebruiken spalk en reddingsdeken.

Op z´n Hollands: neem je eigen EHBO kit mee
Steeds meer Nederlanders kiezen ervoor de gebaande paden te verlaten en reizen naar meer onherbergzame gebieden. Gewoonweg omdat reizen een stuk goedkoper is geworden, voor het gevoel van avontuur of vanuit humanitair oogpunt: om de lokale bevolking te helpen. Bijna nergens ter wereld zijn de medische voorzieningen zo goed als in Nederland. In veel landen is het goed te doen, maar er zijn gebieden waar een World & Travel kit geen overbodige luxe is. Behalve de sterile, sterile medical equipment en professional kit is nu de adventurer aan het assortiment toegevoegd. Deze set bevat al het noodzakelijke materiaal, zoals naalden en een hechtsetje, voor een EHBO-behandeling in een land waar de medische voorzieningen niet al te best zijn. Ga je weer naar huis? Laat de kit dan bij de lokale EHBO post achter!

First Aid voor thuis
De Home & Holiday kits zijn uitermate geschikt voor thuis, op vakantie of in de auto. Deze basis setjes zijn goed om altijd bij de hand te hebben, even ontsmetten, pleister plakken of verbandje aanleggen en je kunt weer verder! Alle First Aid Kits zijn samengesteld door `De Reisdokter´Ronald Hulsebosch. Hij is tevens de schrijver van de viertalige Care Plus® First Aid Guide. Een boekje vol kennis en ervaring op het gebied van veel voorkomende ongelukken. De First Aid Guide maakt onderdeel uit van alle First Aid Kits, behalve de basis kit uit het Home & Holiday segment.

Prijzen & verkrijgbaarheid
De Care Plus® producten van Tropenzorg zijn verkrijgbaar bij apotheek, drogist en betere buitensportzaken. De First Aid Kits zijn verkrijgbaar vanaf EURO 12,50 (Home & Holiday Basic), EURO 19,95 (World & Travel Sterile) en EURO 19,95 (Outdoor & Sport Walker).

Voor meer informatie: https://www.tropenzorg.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Tropenzorg:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.